Jämför mäklare och maximera värdet i din försäljning

Menklare.se hjälper dig som bostadssäljare att kostnadsfritt jämföra mäklare. Du kan även boka möten direkt med mäklare på vår sida.

Mäklare

Hitta bästa mäklaren för dig

Få ett högre försäljningspris

Spara tid och pengar

Boka möte med mäklare när det passar dig

Enklare

Snabb, kostnadsfri, service utan förbindelser gör vi din försäljning enklare.

Mäklare

Tryggare

Vi arbetar endast med certifierade fastighetsmäklare.

Mäklare Mäklare Mäklare
Mäklare Mäklare Mäklare
Mäklare Mäklare

01

Mäklare

Fyll formuläret

Fyll i information om din bostad så att vi kan hitta de bästa mäklarna i ditt område.

02

Mäklare

Jämför de bästa mäklarna

Jämför de mäklare som kontaktar dig med varandra.

03

Mäklare

Välj om du vill boka möte med mäklare direkt på vår hemsida

Om du vill så kan du boka möten direkt med mäklare via vår sida. Välj vilka tider som passar dig att träffa mäklare så anpassar dom sig efter ditt schema.

Mäklare

Hitta mäklare enklare
med Menklare

Vi vill att vår tjänst ska vara så enkel för dig som möjligt och jobbar alltid hårt för att hitta rätt mäklare åt dig. Med vår tjänst behöver du inte söka efter mäklare på nätet eller ringa runt till olika firmor för att hitta mäklare. Du kan boka möten direkt på vår sida och vi erbjuder rådgivning för att du ska veta vilka frågor du ska ställa till mäklarna. Alla våra tjänster är kostnadsfria och du förbinder dig inte att acceptera en offert från någon av mäklarna vi föreslår.

Jämför mäklare tryggare med Menklare — endast certifierade mäklare

Vi arbetar endast tillsammans med certifierade fastighetsmäklare. Du kan också känna dig helt trygg med hur vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om hur dina uppgifter behandlas när du jämför mäklare via menklare.se i vår integritetspolicy.

Mäklare
Mäklare

Vanliga Frågor

Kostar det något att jämföra mäklare?

Alla tjänster på menklare.se är helt kostnadsfria och sannolikt kommer du spara pengar då det alltid är bra att ta in flera offerter från olika fastighetsförmedlingar och mäklare och jämföra. 

Mäklare

Vad innebär gratis rådgivning?

Med gratis rådgivning från menklare.se hjälper vi dig personligen kring ditt val av mäklare. Vanliga frågor rör ofta arvodet som man ska betala till mäklaren. Hur vet man att det är ett skäligt arvode och vilken typ av arvode ska man välja? Oroa dig inte, vi gör det enklare och tryggare för dig genom kostnadsfri opartisk rådgivning.

Mäklare

Vad händer efter jag fyllt i mina uppgifter?

Har du valt gratis rådgivning så hör vi av oss direkt till dig antingen via telefon eller email. Vi matchar sedan dina önskemål mot din adress för att hitta dom bästa mäklarna i ditt område. När vi har lokaliserat de mäklare som vi tror kommer passa dig bäst så skickar vi dina uppgifter till dom. Nästa steg är att mäklarna tar kontakt med dig så du själv slipper leta runt. När du pratar med mäklarna kan du ta reda på deras priser och få en känsla för hur dom vill arbeta tillsammans med dig och din bostad i en av ditt livs viktigaste affärer.

Måste jag acceptera något erbjudande från mäklarna som lämnar offert till mig?

Nej, du förbinder dig inte att acceptera något erbjudande. Om du jämför flera mäklare från oss kan du dock känna dig trygg i att du kommer göra ett bra val då vi alltid jobbar med de bästa mäklarna i ditt område och alla mäklare som vi arbetar tillsammans med också är certifierade fasighetsmäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Vad innebär det att boka möte med mäklare?

Vi vill göra det så enkelt för dig som det bara går när du ska hitta mäklare. Därför har vi skapat möjligheten att boka möten med mäklare direkt på vår sida. Fyll i det tiderna som passar just dig att träffa en mäklare på och skicka iväg förslagen till de olika mäklarna. Du kommer få bekräftelsemail från mäklarna när tiderna är bekräftade och allting är anpassat efter just ditt schema.

Mäklare
Mäklare
Mäklare